Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Με σημαντικές εκδηλώσεις και φέτος, ο εξωραϊστικός - εκπολιτιστικός σύλλογος Μαντζαβινάτων - Βουνίου "Κουνόπετρα" συμμετέχει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Την Πέμπτη 19 Ιουλίου ο Γεράσιμος Σπυράτος με μια κιθάρα και μια φωνή σε ROCK και έντεχνες ελληνικές παραλλαγές στο CAFE BOHEME στην πλατεία Καμπάνας.
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ληξουρίου "Χορωπούλα" το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 21:00 μ.μ. θα αναπαραστήσει κεφαλονίτικο γάμο στον αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού σχολείου.
Το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 21:00 σας περιμένουμε όλους στο προαύλιο χώρο του Αγ. Ελευθερίου στα ραντάρ.
Σας περιμένουμε αύριο 13/7/18 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00π.μ. στην 7η δράση της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.
Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου θα συμμετάσχει στο 3ο συνέδριο της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο από 13 έως 16 Ιουλίου 2018.
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 8.30, στην πλατεία Καμπάνας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Αργοστολίου του ΟΚΑΠ Δήμου Κεφαλονιάς
Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Παρασκευή 13 Ιουλίου και για πέντε ημέρες.
ΟΠολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος “Το Ριφόρτσο” Κεφαλληνίας και Ιθάκηςδιοργανώνει το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, Δωρεάν Σεμινάριο Συντήρησης Έργων Τέχνης στο σπίτι του Δασκάλου στο Αργοστόλι, από ώρα…
Την Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018, και ώρα 20:30 μ.μ στον κήπο της Ιακωβάτειου βιβλιοθήκης Ληξουρίου θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της Μαρίας Τουλ "Μια ανάσα απ΄το όνειρο".
Σελίδα 1 από 252

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency