Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του Ιανουαρίου για τα μεμονωμένα εργαστήρια που διεξάγονται Παρασκευές και Σάββατα για παιδιά 6-12 ετών, με την επιμέλεια της Λίτσας Μουλίνου-Σιούτη.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας – Ωδείον ́ ́Ρόκκος Γ.Βεργωτής ́ ́
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 9 το βράδυ στο κελί του Αγίου Δημητρίου.
Ο κυνηγετικός σύλλογος Αργοστολίου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ., διοργανώνει στην αίθουσα του επιμελητηρίου την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ετήσια γενική συνεύλευση του.
Ξεκινούν μαθήματα capoeira στο Genesis Health Club στο Αργοστόλι!
Ανοιχτό σεμινάριο στον Μοντέρνο χορό θα πραγματοποιήσει η αναγνωρισμένη σχολή χορού Art & Style Dance School Γαλιατσάτου Όλγα το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου Αντώνης…
Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Capitol» στο Φανάρι, για την ετήσια αθλητική γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και…
Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου εύχεται σε όλους καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά, ευτυχισμένη και γεμάτη αγάπη, τραγούδι και μουσική!!
Ο Σύλλογος της Ένωσης Πολυτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, προσκαλεί όλες τις οικογένειες, πολύτεκνες και μη, στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στις 19 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα προέλευσης 19:00…
Σελίδα 1 από 261

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency