Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία Φιλαρμονικής Ληξουρίου - 25 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου με είσοδο 5€.
Το «Δίκτυο Συνεργασίας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – ΠΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και των Δήμων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης» εκπροσωπούμενο από το συντονιστή του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD κ. Αλέξανδρο Κοψαχείλη και ο Δήμος Σάμης, διοργανώνει…
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».
Για ακόμη μία χρονιά το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αργοστολίου τιμά την 25 η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η διεθνής αναγνώριση της βίας κατά…
Απο τις 25 Νοεμβρίου εώς 2 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Περιοδεύον Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο στο Δημοτικό θέατρο «Ο Κέφαλος».
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών στο Κοινοτικό Κατάστημα Πόρου.
Όσο οι απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη αυξάνονται, τόσο ο ρόλος του/της Housekeeper αναβαθμίζεται και εξελίσσεται. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει στόχο να ενισχύσει τους επαγγελματίες του Housekeeping με γνώσεις και δεξιότητες,…
Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση παρουσίασης έργων μαθητών στο εργατικό κέντρο Αργοστολίου.
Η κεφαλονίτικης καταγωγής καταξιωμένη συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων Μαρία Σκιαδαρέση έχει προσκληθεί από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη να επισκεφτεί την πόλη μας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.
Η παρουσίαση των «Συμμίκτων Παλικής» , που πρόσφατα εξέδωσε η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη μας, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, στις 26 Νοεμβρίου 2019, 5.30 μ.μ.
Σελίδα 1 από 278

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency