Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/05/2006

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ναυτική Εβδομάδα 2006».

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, η προσεχής Ναυτική Εβδομάδα προβλέπεται να εορταστεί από την Κυριακή 25 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2006. Στο πλαίσιο του ανωτέρω εορτασμού, καταβάλετε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή και διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα νησιά, αλλά παράλληλα και τις χερσαίες περιοχές, με γνώμονα την γνωριμία των κατοίκων των περιοχών αυτών με την θάλασσα και τον κόσμο της.Το ΓΕΝ από κοινού με το Λ.Σ. διοργανώνει σε όλη την επικράτεια και στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας 2006 διαγωνισμού φωτογραφίας με αντικείμενο: «Στιγμιότυπα από την γιορτή της Ναυτικής Εβδομάδας 2006»

Με μέριμνα των κατά τόπους Λιμενικών και Δημοτικών Αρχών θα γίνει επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών οι οποίες θα αποσταλούν στο ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ. Μετά την συγκέντρωση των φωτογραφιών αυτές θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή που θα συσταθεί από το ΓΕΝ προκειμένου να επιλεγούν οι τρεις καλύτερες, οι οποίες και θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα από την ιστοσελίδα του Π.Ν. Τα έπαθλα είναι τρία διπλά ταξιδιωτικά εισιτήρια ευγενώς προσφερθέντα από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Για την διενέργεια του διαγωνισμού όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν με μέριμνα Λιμενικών Αρχών σε ενσφράγιστο φάκελο, μέσω ΕΛΤΑ. Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να αναγράφει: ονοματεπώνυμο, χώρο, χρόνο, μικρή περιγραφή εάν απαιτείται (λεζάντα). Όλες οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα μπορούν επίσης να αναφέρονται χωρίς αυτό να στοιχειοθετεί απαιτήσεις πνευματικών – οικονομικών δικαιωμάτων από τα οποία και παραιτούνται οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες με ημερομηνία χρονολογικού σήμαντρου ΕΛΤΑ μέχρι και 15 Ιουλίου 2006. Επιπλέον από το σύνολο των φωτογραφιών θα γίνει επιλογή, έτσι ώστε να εκδοθεί από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ένα λεύκωμα προβολής της χώρας μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency