Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/06/2006

Ο Νομός μας στην Έκθεση Τουρισμού «2o Hellenic Travel Show».

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσία του Νομού μας στην φετινή διοργάνωση της Έκθεσης Τουρισμού «2o Hellenic Travel Show». Η Έκθεση έλαβε χώρα στις 14-17 Ιουνίου 2006 στην Αθήνα, στο σταθμό μετρό του Συντάγματος και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ.Στην έκθεση συμμετείχαν όλοι οι νομοί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ανάμεσα στους οποίους ο νομός μας σημείωσε σημαντική επιτυχία με αθρόα προσέλευση κοινού.

Η Έκθεση εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου από την Υπουργό Ανάπτυξης κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά ενώ παρεβρέθηκε πλήθος φορέων τουρισμού καθώς και δημοσιογράφοι οι οποίοι εφοδιάστηκαν με κατάλληλο πληροφοριακό υλικό, για την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.

Διατέθηκε ικανοποιητική ποσότητα από όλο το υλικό που έχει δημιουργηθεί από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ελληνικά και αγγλικά, με σκοπό την ολοκληρωμένη προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency