Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/06/2006

Εντυπωσιακή η έναρξη του 18ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε την Πέμπτη το βράδυ το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Κεφαλονιά 2006».Η Τελετή Έναρξης πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Οι πολυάριθμοι θεατές καταχειροκρότησαν όλους τους αθλούμενους, που παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής.
Συμμετείχαν τα τμήματα Ρυθμικής-Γενικής Γυμναστικής-Τραμπολίνο του Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά», το 1ο Αθλητικό Γυμνάσιο Αργοστολίου, το 1ο Λύκειο Αργοστολίου και το Γυμναστήριο GENESIS.Παρών ήταν και ο κ .Όλιβερ Στόρκερ,ο οποίος είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Γυμναστράδας του 2007,που θα γίνει στην Αυστρία. Τις τοπικές αρχές εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ.Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Γασπαρινάτος. Η βραδιά έκλεισε ιδιαίτερα εντυπωσιακά με τη ρίψη θεαματικών βεγγαλικών, που έκαναν τη νύχτα…μέρα.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:
«Πρόκειται για το αρχαιότερο Φεστιβάλ αυτής της μορφής στη χώρα μας. Είναι καταξιωμένο διεθνώς και χρόνο με το χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται, ενώ και η ποιότητα βελτιώνεται διαρκώς. Το Διεθνές Φεστιβάλ ανήκει σε όλους και κυρίως στα νέα παιδιά. Το αφιερώνουμε σε όσους έχουν μοχθήσει γι` αυτό».

Σπύρος Σαμούρης-Αντιδήμαρχος Αργοστολίου:«Ο Δήμος Αργοστολίου στηρίζει με κάθε τρόπο αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια. Ο Αθλητισμός βοηθά τους νέους να αντισταθούν στις μεγάλες μάστιγες της εποχής μας και εκδηλώσεις αυτού του είδους θα πρέπει να ενισχυθούν και να πολλαπλασιασθούν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλούμενους».

Διονύσης Γασπαρινάτος-Αντιδήμαρχος Αργοστολίου: «Είναι, σίγουρα, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού μας για την καλοκαιρινή περίοδο. Η Τελετή Έναρξης ήταν εξαιρετική. Είμαι σίγουρος ότι και το υπόλοιπο Φεστιβάλ θα προσφέρει μοναδικές στιγμές στους θεατές. Πολλά συγχαρητήρια στο διοργανωτή σύλλογο, σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στους συμμετέχοντες».

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το Φεστιβάλ συνεχίστηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου με τη συμμετοχή 20 ομάδων. Σειρά έχει η δεύτερη παρουσίαση, που θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Στάδιο Κουρκουμελάτων.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency