Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/07/2006

Επιτυχημένο το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Κεφαλονιά 2006», που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στην Κεφαλονιά. Η κεντρική εκδήλωση έγινε την Κυριακή το βράδυ στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο»Αντώνης Τρίτσης», στο Αργοστόλι. Περισσότεροι από 1300 αθλούμενοι κάθε ηλικίας παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής και ξεσήκωσαν στην κυριολεξία τους χιλιάδες θεατές-Κεφαλονίτες και τουρίστες-που κατέκλυσαν το στολίδι του Αργοστολίου.Μεταξύ των 33 γκρουπ που συμμετείχαν ήταν και ομάδες από τα Βριλήσσια, τους Θρακομακεδόνες, την Πετρούπολη, το Κερατσίνι, το Περιστέρι, το Λαγονήσι, τα Σπάτα, τον Εύοσμο, την Καλαμάτα, το Νέο Ψυχικό και τη Νέα Σμύρνη.
Από Κεφαλονίτικης πλευράς έλαβαν μέρος τα τμήματα του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ.Επτανήσων «Κεφαλονιά», το γυμναστήριο GENESIS, το 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, καθώς και το 1ο Λύκειο.

Λίγο πριν το φινάλε όλοι οι αθλούμενοι πήραν αναμνηστική πλακέτα και έπαινο από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ.
Όλοι οι συμμετέχοντες, οι συνδιοργανωτές, οι υπόλοιποι φορείς και ο κόσμος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα γίνει του χρόνου-τέτοια εποχή-στη μαγευτική Κεφαλονιά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία του Φεστιβάλ. Θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη κ.Σωτήρη Βόσδου, στα Κ.Τ.Ε.Λ Κεφαλονιάς και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αργοστολίου, τα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του κ.Νίκο Κορσιάνο, που είναι διαρκώς κοντά και βοηθά όλο το χρόνο τη δύσκολη προσπάθειά μας».

Σωτήρης Κουρής-Αντινομάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης:
«Εξαιρετικό, πράγματι και το φετινό Φεστιβάλ. Υπέροχο το θέαμα, άψογη η διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πάνω απ` όλα στους αθλούμενους. Ή Νομαρχία θα στηρίζει πάντα αυτήν την τόσο αξιόλογη αθλητική προσπάθεια που γίνεται στα νησιά μας».

Γιώργος Τσιλιμιδός-Αντιδήμαρχος Αργοστολίου:
«Το Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα προσπαθήσουμε δε να του δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency