Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/05/2007

Εκδήλωση μνήμης για τον Αντώνη Τρίτση από το Ι.Κ.Ι.

Το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ) σε συνεργασία με το Ιδρυμα Α.Σ.Ν. Τρίτση για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των λαών διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση μνήμης για τον Α. Τρίτση για 6η συνεχή χρονιά.Υπενθυμίζεται ότι ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης πέθανε απροσδόκητα στις 7 Απριλίου 1992 σε ηλικία 55 ετών. Εφέτος μετράμε 15 χρόνια χωρίς αυτόν. Όμως, τον αναλογιζόμαστε έντονα σήμερα αφού τα εθνικά και διεθνή γεγονότα και καταστάσεις μας οδηγούν σε καθόλου ευχάριστες σκέψεις για την πολιτική και τους πολιτικούς ιθύνοντες. Η απουσία του, σε μια εποχή παρακμής του δημόσιου λόγου και ευτελισμού της πολιτικής πράξης είναι ιδιαίτερα ηχηρή!. Και η μελέτη του λόγου και το έργου του ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ασχολούμενους με τα κοινά σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Εφέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει ομιλία στην Κοργιαλένειο βιβλιοθήκη, το Σάββατο, 12 Μαϊου 2007 και ώρα 19.30 με ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο, πανελληνίως και διεθνώς γνωστό για την πολυσχιδή πολιτική, κοινωνική και πνευματική του δράση και ειδικότερα για τούς αγώνες του υπέρ της δημοκρατίας και της ειρήνης όταν καταλύθηκε από εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς. Το θέμα ομιλίας του θα είναι η Εθνική Αντίσταση.

(Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Μ. Γλέζου για την Εθνική αντίσταση από διακεκριμένους επιστήμονες - συμπατριώτες μας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με νεώτερο δελτίο τύπου).

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency