Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/06/2018

Θα είμαστε και εμείς εκεί!

Aυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς,που μας στηρίζετε και μας κάνατε καλύτερους.... Μια πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη στιγμή, η δική μας, η δική σας Βοσκοπούλα,να είναι παρούσα σε αυτή την εκδήλωση...να είναι η Κεφαλλονιά μας εκεί..να βραβευτεί ανάμεσα σε πολύ σημαντικές εταιρείες της πατρίδας μας!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ...Στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε ο ρόλος και η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον τομέα της  Ανάπτυξης, της Απασχόλησης, των Εξαγωγών και του Πρωτογενούς Πλεονάσματος είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα μας. Το οικονομικό περιοδικό «The Business Review» και η Μ.Κ.Ο «ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS » αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των επιχειρήσεων που επί σειρά ετών προσφέρουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας, διοργανώνουν φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, τιμητική εκδήλωση για τα «Αιωνόβια και Πετυχημένα Brands» αλλά και τους Ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτά.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency