Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/01/2019

Θέατρο και μουσική από τους μαθητές του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου

Οι μαθητές του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών σάς προσκαλούν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Λυκιαρδοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Κεραμειών για να περάσουμε μαζί ένα απόγευμα με θέατρο, μουσική και… κεράσματα.

 

Θέατρο…

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η θεατρική ομάδα του σχολείου μας θα παρουσιάσει τέσσερα κωμικά μονόπρακτα: «Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ»: Η Μαργαρίτα είναι μαθήτρια Γ΄ Λυκείου. Η αυστηρή μητέρα της, που έχει και μανία καταδίωξης, την κλειδώνει στο δωμάτιο για να διαβάσει. Ο αγαπημένος της, ο Ματθαίος, σκαρφαλώνει κρυφά από το μπαλκόνι και…«Αυτό το μάμπο το μπραζιλέρο»: Ο Μπάμπης είναι ένας παντογνώστης Έλληνας ταξιτζής, ο οποίος πάνω στις αναδουλειές, παίρνει επιβάτη στο ταξί του τη Φερνάντα, μια καλοσυνάτη και τσαχπίνα τουρίστρια από τη Βραζιλία. «Μεμάρ, εμίρης του Λαμογιστάν»: Ο Παναής, Κεφαλονίτης κτηνοτρόφος και χρεωμένος ξενοδόχος, σχεδιάζει να πουλήσει στον Μεμάρ, εμίρη του Λαμογιστάν, έναν λόφο που ανήκει… στον Άη-Γιώργη! Ο εμίρης καταφθάνει… και γίνεται το έλα να δεις!

Οι ήρωες των τριών έργων θα συναντηθούν στο τελευταίο μικρό μονόπρακτο… και μουσική!

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν από μαθητές του σχολείου μας μουσική και τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, ανάμεσα στα οποία και πρωτότυπες συνθέσεις των παιδιών. Και επειδή στις Κεραμειές είμαστε φιλόξενοι, θα έχουμε φροντίσει και για το σχετικό κέρασμα! Σας περιμένουμε!

[Το Λυκιαρδοπούλειο Πνευματικό Κέντρο βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα των Κεραμειών – είσοδος από την πλευρά της πλατείας Κεραμειών. Η συμβολική τιμή της πρόσκλησης (2 €) είναι για την ενίσχυση της εκδρομής των μαθητών…]

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, ώρα 6.30 το απόγευμα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency