Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/04/2019

Ιερά πανηγύρις Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων

Ιερά πανηγύρις αγίου Γεωργίου Δαυγάτων

 Με μεγαλοπρέπεια θα πραγματοποιηθεί στα Δαυγάτα όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου και ώρα 8:30 μ.μ. θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Στις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας και Λειψάνου του Αγιου Γεωργιου, με συμμετοχή τμήματος της Φιλαρμονικής Λειβαθούς. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό. Τις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες, θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους Ιερείς, καθώς και το εκκλησιαστικό τμήμα της Κεφαλληνιακής Χορωδίας υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency