Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/05/2019

MobiLab” Interreg V-A Greece Italy 2014-2020 - Διακρατική Συνάντηση στις 4 Ιουνίου στο θέατρο Κέφαλος

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “Strengthening innovation and competitiveness of dairy enterprises through Mobile Laboratories of quality control – MobiLab” Interreg V-A Greece Italy 2014-2020, που υλοποιείται με εταίρους την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μπάρι, τον Μητροπολιτικό Δήμο του Μπάρι και συντονιστή το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, διοργανώνεται Διακρατική Συνάντηση στις 4 Ιουνίου στο θέατρο Κέφαλος στις 5:30 το απόγευμα.

Μετά την εκδήλωση στις 9:30 το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων στη κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.

Τα βασικά αποτελέσματα της υλοποίησης του έργου θα είναι: α) η δημιουργία Κινητού Εργαστηρίου για τον έλεγχο της υγιεινής και της ποιότητας των παραγόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων και ως εκ τούτου την ενίσχυση των μεταποιητικών δραστηριοτήτων, β) η συνεργασία κτηνοτρόφων/τυροκόμων, δημόσιου τομέα και ερευνητικών φορέων και μέσω αυτής η ενίσχυση της κτηνοτροφικής πολιτικής στα νησιά του Ιονίου γ) η ανταλλαγή και μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρών και μεσαίων κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και μέσω αυτών η ενίσχυση των οικονομικών δραστηριοτήτων, δ) η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών και της βελτίωσης των οργανωτικών δυνατοτήτων.

Πληροφορίες/επικοινωνίας: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων,
Χαράλαμπος Παπαϊωάννου, υπεύθυνος Ομάδας Έργου.
Τηλέφωνο: 2671360513
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency