Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
29/11/2019

Εκδήλωση και κίνηση αλληλεγγύης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ» σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00μμ στο πολιτιστικό κέντρο «ΠΑΝΑΙΤ ΙΣΤΡΑΤΙ» στα Φαρακλάτα.

Η εκδήλωση είναι αφιέρωμα στο υπέρ αιωνόβιο δένδρο της ελιάς, στο ελαιόλαδο και σε άλλα παράγωγά του, τις χρήσεις του αλλά και τη χρησιμότητα του. Θα μιλήσει ο γεωπόνος κ.Γεράσιμος Δαναλάτος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας ανταποκρίνεται στο πνεύμα των γιορτών της Χριστιανοσύνης που έρχονται κάνοντας μια προσπάθεια να στηρίξουμε ψυχολογικά παιδιά και ενήλικες που πάσχουν απο καρκίνο και νοσηλεύονται. Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς για τον πλησίον μας. Γι' αυτό το λόγο συλλέγουμε σκουφάκια ή και παντάνες (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καινούργια, κομπολόγια για τους άνδρες και γούρια για τις γυναίκες.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου και να συνεισφέρετε ότι μπορείτε, από τα παραπάνω είδη. Προθεσμία έως 03/12/19 

Υπεύθυνη κ.Ελένη Πολλάτου τηλ. 6987082733

Το ΔΣ του Συλλόγου «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency