Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/12/2019

Ομιλία κ. Κώστα Ευαγγελάτου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με θέμα «Η τέχνη της εποχής μας. Διαδράσεις επικοινωνίας και αισθητικές παράμετροι»

Στο πλαίσιο του προπτυχιακού μαθήματος Ευρωπαϊκός Πολιτισμός και Επτανησιακή Κουλτούρα που διδάσκει ο Κώστας Αντ. Πετράκης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του εικαστικού, λογοτέχνη, performer και θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, με θέμα «Η τέχνη της εποχής μας. Διαδράσεις επικοινωνίας και αισθητικές παράμετροι».

Ο Κώστας Ευαγγελάτος τόσο ως ζωγράφος όσο και ως θεωρητικός τέχνης θα αναφερθεί στις καλλιτεχνικές τάσεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο εικαστικό τοπίο στη μεταμοντέρνα του εκδοχή και έκβαση καθώς και στις κοινωνικές και εκπαιδευτικές παραμέτρους που καθορίζουν την αισθητική της εποχής μας. Έτσι αναμένεται να μας ξεναγήσει στη σύγχρονη τέχνη εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις εικαστικές μας εμπειρίες. Η θεωρητική του ενασχόληση και η βιωμένη εμπειρία του σχετικά με θέματα τέχνης είναι συνεχής από την εποχή των εικαστικών σπουδών του στο Μανχάτταν το 1983-85 και τη διεθνή εκθεσιακή του παρουσία μέχρι σήμερα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 στην αίθουσα Κώστα Ευαγγελάτου του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους, ιδίως δε σε εκείνους όσους θέλουν να γνωρίζουν τα τεκταινόμενα του σύγχρονου πολιτισμού.

Κώστας Αντ. Πετράκης

Κοινωνιολόγος Επικοινωνίας και Πολιτισμού

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency