Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/10/2017

3o Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων: 200 παιδιά από τα Ιόνια ένωσαν τις φωνές τους και μάγεψαν τη Ζάκυνθο

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η 3η διοργάνωση του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ζάκυνθο.

Οι μικροί χορωδοί άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο κατάμεστο θέατρο Σαρακηνάδου.

200 μικροί χορωδοί από την Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο τραγούδησαν, συνεργάστηκαν μεταξύ τους, γνωρίστηκαν και παρουσίασαν ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με τη φρεσκάδα και την χαρά που μόνο η νεολαία στα νησιά μας μπορεί να μας προσφέρει, δήλωσε φανερά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο Περιφερειάρχης μαζί με όλους τους αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων, τον “οικοδεσπότη” αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο και τους αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, Λευκάδας Θόδωρο Χαλικιά και Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα, παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στις Παιδικές Χορωδίες που συμμετείχαν και βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών στη διαμονή τους στη Ζάκυνθο.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους μαέστρους, τους μουσικούς και τους μικρούς χορωδούς που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους από τις χορωδίες: Μαθητική Μαντολινάτα – Χορωδία Ζακύνθου, Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών, Παιδική Χορωδία “Ορφέας” Λευκάδας, Παιδική Χορωδία Δήμου Κεφαλονιάς, Παιδική Χορωδία Ενορίας Κυνοπιαστών “Γαλιλαία” Κέρκυρας και Παιδική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “Εύηχον” Ζακύνθου και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά σε ένα άλλο νησί της Περιφέρειας.

“Η μαζική συμμετοχή της κοινωνίας της Ζακύνθου αποδεικνύει ότι είχαμε δίκιο στην πρόθεσή μας όλα τα νησιά, όλες οι παιδικές χορωδίες, όλες οι τοπικές κοινωνίες, να γίνουν μέρος και -γιατί όχι- να συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση αυτή, που φέρνει κοντά μουσικές, ήχους και νιάτα από όλα τα νησιά μας”, δήλωσε ο κ. Γαλιατσάτος.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency