Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/10/2017

«Γεμάτο» Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΚ

Υπότιτλος: «Μάχη» με τον Προμηθέα στην Πάτρα οι άνδρες, ντέρμπι με τοπικό χρώμα οι παίδες, με Ολυμπιονίκη στο Αργοστόλι οι Έφηβοι

 

«Γεμάτο» Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Οι άνδρες του ΑΣΚ, μετά την νίκη τους στην πρεμιέρα επί των Αραχωβίτικων, θα
επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, καθώς την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ., θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 2 ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου, κατά την πρώτη αγωνιστική, έδειξε ότι διαθέτει βάθος και ποιότητα και σίγουρα αυτά τα στοιχεία θα της φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα μέσα στην σεζόν.

Ντέρμπι με τοπικό χρώμα για τους Παίδες

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. η παιδική ομάδα του ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Αργοστολίου, την αντίστοιχη ομάδα του Κεφαλληνιακού 2013, σε ένα παιχνίδι με έντονο τοπικό χρώμα, που θα δώσει την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των δύο συλλόγων.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, επίσης στο κλειστό του Αργοστολίου, στη 1 μ.μ., η Εφηβική ομάδα του ΑΣΚ, θα υποδεχθεί την ομάδα του Ολυμπιονίκη από την Αρχαία Ολυμπία.

Και πάλι στα Κλιμάκια τρεις παίκτες του ΑΣΚ

Και πάλι στα κλιμάκια της ΕΟΚ Δυτικής Ελλάδας τρεις παίκτες του ΑΣΚ, καθώς ζητήθηκε από τον προπονητή κ. Κιουτσούκαλη, να σταλούν και πάλι οι αθλητές Βουργίδης Βασίλης, Βουργίδης Διονύσης και Σταθάτος Βαγγέλης, ώστε να συμμετάσχουν στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα Κλιμάκια Δυτικής Ελλάδας της ΕΟΚ και τον Απόλλωνα.

Αυτή η πρόσκληση, αποτελεί άλλο ένα δείγμα, ότι οι νεαροί παίκτες του ΑΣΚ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των προπονητών των Κλιμακίων Δυτικής Ελλάδος της ΕΟΚ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency