Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/11/2017

Έκδοση Αδειών Διατήρησης Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φορείς, για την έκδοση της με αρ.πρωτ:109/122248/17.11.2017 (ΑΔΑ: ΩΞΘ45653ΠΓ-ΞΤΜ) Διευκρινιστικής Εγκυκλίου, σε θέματα εφαρμογής της διαδικασίας έκδοσης άδειας, διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

 

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με την εγκύκλιο του θέματος, καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στην διαδικασία έκδοσης άδειας διατήρησης είναι η 04.12.2017. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, κατ’ ελάχιστον αίτηση, στην οποία θα δηλώνουν την επιθυμία ένταξης τους στη διαδικασία και εν συνεχεία, ακόμη και μετά τις 04.12.2017, τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (2 ο ς όροφος, Διοικητήριο) καθώς και στο τηλέφωνο: 2671360569 (Σ. Βιττωράτου).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency