Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/11/2017

Το νερό ως πολύτιμος φυσικός πόρος: Εναλλακτικές λύσεις διαχείρισης υδάτων στην Κεφαλονιά

Εσπερίδα με θέμα το νερό και τη διαχείρισή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 17:30 – 20:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Δ. Αρσένης» του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι.

 

Στόχος της εσπερίδας είναι να αναδείξει την αξία του νερού, να ενημερώσει για εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισής του και να αποτελέσει κίνητρο προβληματισμού για την ορθολογικότερη χρήση του σε όλους του βασικούς τομείς δραστηριοτήτων του νησιού της Κεφαλονιάς. 

Στην εσπερίδα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους έμπειροι επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενο μελέτης τους υδάτινους πόρους και αναμένεται να μας μεταφέρουν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για την διαχείριση του νερού της Κεφαλονιάς.

Η εσπερίδα συνδιοργανώνεται από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Δ.Ε. Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας), την ΠΙΝ- Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Εργαστήριο Εδαφολογίας-Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, την Πρακτική Γεωργική Σχολή “Παναγή Βαλλιάνου” και την Ελληνική ομάδα θεωρίας και δράσης “μαθητεία”.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency