Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/12/2017

Ημιμαραθώνιος έκπληξη στα ΔΙΛΙΝΑΤΑ!

Έρχεται το 2ο half marathon mountain challenge,τις 7 Ιανουαρίου 2018 στα Διλινάτα Κεφαλονιας με τον ευφάνταστο τίτλο "Το αγκάλιασμα της Ευμορφίας"ή αλλιώς η 2η Μάχη του Χειμώνα, η οποία πέρισυ διεξήχθη σε απίστευτο χιονιά καθιστώντας τον πρώτο πανελλαδικά αγώνα δρόμου του 2017 έναν άθλο που προβλήθηκε σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ένας ημιμαραθώνιος πρόκληση, για δυνατούς, ριψοκύνδυνους αθλητές, με δρομικό χαρακτήρα σε ορεινό περιβάλλον  και σημεία που κρατούν καλά κρυμμένα ανεξιχνίαστα μυστικά, που αποτελεί μία πρωτοβουλία του πολιτιστικού Εξωραιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Διλινάτων με την υποστήριξη του ΣΔ Κεφαλληνίας.

Μείνετε συντονισμένοι προσεχώς η προκήρυξη

Εκ μέρους δε του ΣΔ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Διονύσιο Καππάτο-γλυκοπωλείο Βοσκοπούλα που στηρίζει κάθε φορά τις αγωνιστικές μας πρωτοβουλίες παρέχοντας ενέργεια και τόνωση και παραδοσιακά χειροποίητα "ενεργειακά" γλυκίσματα και αποστέλλουμε εκ νέου τα αποτελέσματα του Σουλάτσο στο Κρανηπάτι τα οποία λόγω του δύσβατου και απαιτητικού της διαδρομής αλλά και κάποιων "επιτήδειων" που παρενέβησαν δολίως, στην σήμανση μας δεν αναρτήθηκαν σωστά ούτε την δεύτερη φορά ζητούμε συγνώμη! 3ος στην Κατηγορία 18-34 είναι ο Παύλος Βιτώρος και 2η στην κατηγορία 45+η Γιούλη Κλεφτοσπύρου.
DSC00478.jpg
 
 DSC00479.jpg
 
DSC00488.jpg
DSC00515.jpg
DSC00522.jpg
 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency