Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/02/2018

Το «Σπάρτο» σας προσκαλεί στην «σΠαρτινή» μασκαράτα στα Σπαρτιά!

Σας προσκαλούμε 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου μας στα Σπαρτιά, στην “σΠαρτινή” Μασκαράτα μας, με πολύ κέφι, χιούμορ, χορό και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουμε με αποκριάτικη διάθεση σε ρυθμούς όχι μόνο καρναβαλικούς αλλά και Παραδοσιακούς!!! Στη μασκαράτα μας θα βρείτε Σουβλάκι που θα μαΓΕΥΤΕΙΤΕ Στη μουσική θα κουνηθείτε Και τις καντρίλιες μας θα δείτε Χορευτικά έχουμε φέρει Από της γης όλα τα μέρη Και ξυλοπόδαρη αστέρι Για να σας φύγει το τσεμπέρι Στο γλέντι αυτό όλοι να ρθείτε Και στο μασκάρεμα ανταποκριθείτε Γιατί η ζωή είναι μικρή Με κέφι πρέπει να ντυθεί!!!! Είσοδος ελεύθερη.

 

Στη Μασκαράτα μας συμμετέχουν: Το χορευτικό του Αθλητικού Ομίλου Φωκάτων Το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» Οι μαζορέτες από τη σχολή χορού «Pirouette” της Βεατρίκης Κόρμαλη ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΙΑ 10-11 Φεβρουαρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2 · 10:00 π.μ.: Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού στα Σπαρτιά! Σημείο Έναρξης : Σχολείο του χωριού. Οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και καλούνται να λύσουν γρίφους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν σε διάφορα σημεία του χωριού Παίρνοντας μέρος σε μια συναρπαστική, φανταστική ιστορία, οι ομάδες καλούνται να χρησιμοποιήσουν το μυαλό, την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους για να φτάσουν πρώτοι στον θησαυρό. Κρυμμένα μηνύματα, προκλήσεις και πολύ μυστήριο είναι μερικά από όσα τους περιμένουν! ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2 · 12:00 μ.μ.: Έναρξη “σΠαρτινής” Mασκαράτας Με πολύ κέφι, χιούμορ, χορό και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα ξεφαντώσουμε με αποκριάτικη διάθεση σε ρυθμούς όχι μόνο καρναβαλικούς αλλά και Παραδοσιακούς! Παρουσίαση χορογραφίας από τις μαζορέτες της σχολής χορού «Pirouette» Καντρίλιες και Γαϊτανάκι από το χορευτικό του Συλλόγου μας. Δίδαξε ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος. Παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» Παραδοσιακοί αποκριάτικοι χοροί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας. Δίδαξε η κ. Έφη Λιγνού. Παραδοσιακοί χοροί από τον Αθλητικό Όμιλο Φωκάτων. Βράβευση νικήτριας ομάδας από το 1ο Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στα Σπαρτιά. Dj και Ξυλοπόδαρος Δραστηριότητα face-painting για τα παιδιά!!!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency