Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/02/2018

Πολύ καλές εμφανίσεις για Άννα Κρoύσσου και Μέμη Αλυσανδράτου στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Ένα πολύ καλό απόγευμα ήταν το σημερινό για τα δυο κορίτσια του ύψους της ΓΕΚ, και μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κελιστού στίβου. Η Άννα Κρούσσου και η Μέμη Αλυσανδράτου πέρασαν το 160 και κατετάγησαν στην 6η και 9η θέση αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η Άννα Κρούσσου από λίγο έχασε την προσπάθεια για το 165, 5 εκατοστά μεγαλύτερο από το ατομικό της ρεκόρ που είναι το 160, αλλά και ότι είναι από τις νεότερες συμμετοχές στον τελικό, με τις αθλήτριες που κατετάγησαν πάνω από αυτήν να είναι όλες μεγαλύτερές της. Επίσης, η Μέμη Αλυσανδράτου αγωνιζόταν με τραυματισμό, σημειώνοντας παρόλα αυτά και αυτή πολύ καλή επίδοση.

 

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια αξίζουν στις 2 αυτές αθλήτριες που αποτελούν σταθερή αξία και πάντα μας δίνουν πολύ σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνο επίπεδο. Και φυσικά στον προπονητή τους Νικο Μεταξά μαζί με ολόκληρη την ομάδα της ΓΕΚ που με πολύ επιμονή έχει καταφέρει παρά τις αντιξοότητες να ανεβάσει τον τοπικό αθλητικό του στίβου σε πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency