Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/03/2018

Deree Roadshow Radio mentions – Κεφαλονιά

1.
25 από τις πλέον σύγχρονες και περιζήτητες ειδικότητες. Ένα καταπράσινο campus στα πρότυπα των αμερικανικών πανεπιστημίων. Δυνατότητα για παράλληλες σπουδές. Προοπτικές καριέρας και πρακτική άσκηση σε διεθνείς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αν είσαι νέος και σκέφτεσαι την καλύτερη λύση για τις σπουδές σου, η ευκαιρία σου είναι εδώ! Το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος επισκέπτεται το Αργοστόλι και σε ενημερώνει για όλα όσα ήθελες να μάθεις για την κορυφαία πρόταση σπουδών. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος». Κι αν έχεις καταγωγή από την Κεφαλονιά, μπορείς να διεκδικήσεις και υποτροφία για να πραγματοποιήσεις όλα τα παραπάνω! Για συμμετοχή, επικοινώνησε με το 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410 ή μπες στη σελίδα www.acg.edu/kefalonia

2.
Το Deree είναι δίπλα σου. Με 25 καινοτόμα προγράμματα bachelor, για σένα που θες να επιλέξεις κατεύθυνση σπουδών. Το Deree είναι δίπλα σου. Με υποτροφίες και οικονομική βοήθεια ύψους 4 εκ. ευρώ, για σένα που θες να χρηματοδοτήσεις τις σπουδές σου! Το Deree είναι δίπλα σου. Με μοναδικές δυνατότητες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε διεθνείς ομίλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για σένα που οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν έχουν σύνορα! Το Deree είναι δίπλα σου. Στην Κεφαλονιά. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΟΚέφαλος», Αργοστόλι. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, για μια ενημερωτική ημερίδα, για σέναπου θέλεις να μάθεις για όλα τα παραπάνω!
Για πληροφορίες κάλεσε στο 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410 ή δήλωσε συμμετοχή στοwww.acg.edu/kefalonia

3.
Το Deree έρχεται στην Κεφαλονιά. Και μαζί του φέρνει μοναδικές επιλογές σπουδών! Το Σάββατο 31 Μαρτίου μάς υποδέχεται στην ενημερωτική του εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», Λεωφόρο Βεργωτή 16, και μας ενημερώνει για όλα: Τα 25 σύγχρονα προγράμματα bachelor. Για τη συνεργασία του με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας, ύψους 4 εκ. ευρώ. Για τις ευκαιρίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τη νέα, υπερσύγχρονη Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών, μοναδική στο είδος της σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη, που θα εφοδιάσει τους φοιτητές με μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην ημερίδα του Deree, μέσα από τη σελίδα www.acg.edu/kefalonia ή καλώντας στο 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410.

4.
Το Deree έρχεται στην Κεφαλονιά και εσύ πιο κοντά σ’ αυτό που ονειρεύεσαι να σπουδάσεις! Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», εκπρόσωποι του Deree, σπουδαστές και επιτυχημένοι απόφοιτοι θα μιλήσουν για: τα 25
καινοτόμα προγράμματα bachelor, τις υποτροφίες και την οικονομική βοήθεια ύψους 4 εκ. ευρώ, τη συνεργασία του Deree με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, τις ευκαιρίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο www.acg.edu/kefalonia ή καλέστε στο 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410 για περισσότερες πληροφορίες.

5.
Ξέρετε ότι οι νέοι με καταγωγή από την Κεφαλονιά μπορούν να σπουδάσουν αυτό που πάντα ονειρεύονταν, με υποτροφία; Αν όχι, θα το ανακαλύψετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στο Αργοστόλι! Και μαζί όλα όσα το φέρνουν πρώτο στις εκπαιδευτικές προτιμήσεις των νέων: από τα πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, τις μοναδικές ευκαιρίες για εργασία ή άλλες σπουδές στο εξωτερικό, τη συνεργασία με διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους σε όλο τον κόσμο, την επαγγελματική αποκατάσταση, το διεθνές περιβάλλον, τις ασύλληπτες εγκαταστάσεις, και βέβαια την πλούσια φοιτητική ζωή! Όλα αυτά θα συμβούν το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», Λεωφόρο Βεργωτή 16. Για πληροφορίες κάλεσε στο 210 600 9800 εσωτ. 1317, 1410 ή δήλωσε συμμετοχή στο www.acg.edu/kefalonia

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency