Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/04/2018

Άσκηση ετοιμότητας μερικής εκκένωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

Την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και από ώρα 11.00 πρόκειται να διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας μερικής εκκένωσης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» με εφαρμογή των Επιχειρησιακών Σχεδίων «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ».

Η άσκηση πραγματοποιείται υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και συμμετέχουν σε αυτήν η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας,o Δήμος Κεφαλλονιάς,το ΕΚΑΒ,το Πυροσβεστικό Σώμα ,η Ελληνική Αστυνομία και η ΔΕΗ.
Παρακαλούμε πολύ το Κοινό για αποφυγή ταλαιπωρίας του και για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της άσκησης αλλά και της λειτουργίας του Νοσοκομείου εν γένει τη συγκεκριμένη ημέρα να αποφύγει κατά το δυνατόν την στάθμευση ΙΧ οχημάτων στο PARKING του Νοσοκομείου,λόγω της κατάληψής του από Υπηρεσιακά οχήματα που εμπλέκονται και δραστηριοποιούνται στα της άσκησης.

Τα ΜΜΕ προσκαλούνται όπως παρακολουθήσουν την άσκηση καθώς και κάθε Δημόσιος Ενδιαφερόμενος Οργανισμός με διαπιστευμένο εκπρόσωπότου .Ενημέρωση των ΜΜΕ θα γίνει 10.00-10.30 της ίδιας ημέρας στο Γραφείο Διοίκησης

Πληροφορίες: Παπαδημητρόπουλος Κώστας 26713 61107 και 6942977780
Σαφή Μαριάννα 26713 61227 και 6973304931
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία.Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΙΒΛΑΚΗΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency