Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/05/2018

Η «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου» ευχαριστεί

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος: «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου» με ιδιαίτερη χαράκαι συγκίνηση ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 07-05- 2018 έγινε η μεταφορά και μετεγκατάσταση των περιθαλπομένων και του εξοπλισμούτου στο ιστορικό κτίριο του Ιδρύματος μετά την αποκατάσταση τωνζημιών που υπέστη από τους σεισμούς Ιανουαρίου 2014 με εξ ολοκλήρουδαπάνη του Ιδρύματος: «Σταύρος Νιάρχος», προς το οποίο εκφράζουμετην ευγνωμοσύνη και τις θερμές μας ευχαριστίες.

 

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται και σε όλους, όσοι συνέδραμαν μεκάθε τρόπο το Ίδρυμα κατά την δύσκολη τετραετία που ακολούθησεμετά τους σεισμούς μέχρι την επανεγκατάσταση στην μόνιμη εστία του.Ευχαριστούμε, επίσης, θερμώς τον Διοικητή του Γ.Ν.Ν.Κ. κ. Ν.Βιβλάκη, τον Υποδιοικητή του Γ.Ν.Ν.Κ. κ. Δ. Δημουλιό και τονπροϊστάμενο Ε.Κ.Α.Β. τομέα Κεφαλληνίας κ. Μ. Βαλλιανάτο για τηνουσιαστική συνδρομή τους στην ασφαλή μεταφορά των περιθαλπομένωντου Ιδρύματος με ασθενοφόρο και πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Η ΠρόεδροςΧριστίνα Βαλσάμου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency