Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/05/2018

Ε.Α.Σ. : Παράταση στις φετινές Αιτήσεις Αγροτικών Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως πιστοποιημένος Φορέας για την υποβολή Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. για όλη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση υποβολής της Αίτησης για την είσπραξητων Αγροτικών Επιδοτήσεων που συνδέονται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.),προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες Αγρότες για την ομαλή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το 2018, υποστήριξε στην Ευρωπαϊκή Ένωσητην παράταση της τελικής ημερομηνίας υποβολής της Αίτησης Ενίσχυσης έωςτην 15η Ιουνίου 2018.

Στο πλαίσιο αυτό, ψηφίστηκε ομόφωνα Εκτελεστικός Κανονισμός από τηναρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.), στις 26 Απριλίου, με τον οποίο παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης έως την15η Ιουνίου, αντί της 15ης Μαΐου. Μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού στην Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε., το Υ.Α.Α.Τ. θα προχωρήσει στις αναγκαίες τροποποιήσεις των εθνικών αποφάσεων.Υπενθυμίζουμε ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη λειτουργεί καθημερινά από 8:00 έως 16:00 στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στηπαραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι για την εμπρόθεσμηυποβολή της Αίτησης Επιδοτήσεων.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης για μια ακόμη χρονιά δηλώνει ότι παρέχει την σωστή καθοδήγηση στους εκατοντάδες ντόπιους Παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα την ΕΝΩΣΗ για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε για την είσπραξη όλων των Αγροτικών Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται για 365 ημέρες τον χρόνο.

O E.A.Σ. ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για την ευημερία των Νησιών μας.

 

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency