Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/05/2018

Εορτασμός 154ης επετείου της ένωσης Επτανήσου με την Ελλάδα

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημοσίων καιιδιωτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των τραπεζών των οικιών και τωνελλιμενισμένων πλοίων από το πρωί της Κυριακής 20 ης Μαΐου 2018 μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 21 ης Μαΐου 2018.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2018
Ώρα 12:00 μ.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχέςπαρουσία, του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου καιαντιπροσωπειών μαθητών σχολείων Αργοστολίου, Α΄/θμιας Εκπαίδευσης στο Μνημείο των Ριζοσπαστών Ιωσήφ Μομφεράτου, Ηλία Ζερβού – Ιακωβάτουκαι Γερασίμου Α. Λειβαδά, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αργοστολίου (Δράπανο).


ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2018
Ώρα 08:00 π.μ.:Έπαρση της Σημαίας.
Ώρα 10:45 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου ΜητροπολίτουΚεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριου.Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Δ/ντρια του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου, κ. Αλίκη Γαλιατσάτου.
Ώρα 11:45 π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείοτων Ριζοσπαστών.
Ώρα 12:15 μ.μ.: Παρέλαση προ των επισήμων, των θυμάτων πολέμου,αντιστασιακών οργανώσεων, σπουδαστών, μαθητών των σχολείων τουΔήμου Αργοστολίου, προσκόπων, οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, φορέων
2κ.λ.π., με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλονιάς «ΔιονύσιοςΛαυράγκας», στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση, με έναρξη τηνδιασταύρωση της εν λόγω οδού με την οδό Ρόκκου Βεργωτή (ΕθνικήΤράπεζα) και λήξη της, την διασταύρωση της εν λόγω οδού, με την οδό Ιωσήφ Μομφεράτου (προβλήτα Αργοστολίου).

Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεωντου Διοικητηρίου.Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι αρχές καιόλοι οι πολίτες του Νομού μας.Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλονιάς, τα της τάξεως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και τα τουλιμένος η κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης θα έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γεράσιμος Πολλάτος.

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, κ. Μηνάς Κλαουδάτος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για κατάθεση στεφάνων στα τηλέφωνα: 2671360530-531 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency