Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/05/2018

Τουρνουά Κ.Ο.Α. - αποτελέσματα

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Κωνσταντίνος Σιαμάνης αναδείχθηκε νικητής, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Κ.Ο.Α. για αγόρια U 12.

Στον τελικό, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, επικράτησε στο tie break του Νίκου Μαλεφάκημε 7-5. Στην Τρίτη θέση τερμάτισαν οι Π. Ηλιόπουλος και Ι. Κοντογιάννης.

Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορίνικήτρια αναδείχθηκε η Δέσποινα Λουκάτου η οποία επικράτησε της Αγγελίνας Κωνσταντάκη με 2-0 set.

Στην Τρίτη θέση κατετάγησαν η Ζ.Τζουγανάτου και η Κ. Παπαναστασάτου. Οι αγώνες, που σαν χαρακτηριστικό είχαν το πολύ ωραίο τένις και τιςαμφίρροπες αναμετρήσεις, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου καιολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τις βραβεύσεις των νικητών.

Ο Κ.Ο.Α ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση, τον χορηγό .κ Νίκο Γαλιατσάτο, τους προπονητές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για τηνανάδειξη των αθλητών και προπαντός τους ίδιους τους αθλητές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και το πολύ ωραίο θέαμα που προσέφεραν όλο το διήμερο.

Οι αγωνιστικές δράσεις του ΚΟΑ συνεχίζονται το καλοκαίρι με το Ladder των ανδρών που είναι σε εξέλιξη τα Fun Doubles και τα Master Doubles πουακολουθούν, το ενωσιακό πρωτάθλημα παίδων, το πανελλήνιο τουρνου άβετεράνων και το open ανδρών με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency