Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/05/2018

Χορευτική παράσταση στον «Κέφαλο» σήμερα!

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας προσκαλεί στη χορευτική παράσταση μπαλέτου, μοντέρνου και σύγχρονου χορού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 20.00 στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Τη διδασκαλία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε η κα Μαρία Χρυσικού και η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Η είσοδος είναι δωρεάν, όμως η εκδήλωση συνδυάζει τη χορευτική παράσταση με ένα σημαντικό φιλανθρωπικό στοιχείο. Στην είσοδο του θεάτρου και πριν την έναρξη θα υπάρχει κυτείο προσφορών οικονομικής βοήθειας και τα έσοδα θα διατεθούν στην ένωση μας.

Η τέχνη είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο, ένα μέσο έκφρασης, ένα μέσο επικοινωνίας, ένα μέσο θεραπευτικής βοήθειας, ένα μέσο προσφοράς.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ευχαριστούμε την κα Μαρία Χρυσικού και τα μέλη της ομάδαςτης, καθώς επίσης και την ΚΕΔΗΚΕ για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν οικονομικά το σωματείο μας.

 

Για το Δ.Σ.,
Η πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency