Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/05/2018

Αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ - Απονομή επαίνων & βραβείων μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού - φωτογραφίες & βίντεο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές, 16-5-18, στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου, η εκδήλωση αφιερωμένη στον Ναζίμ Χικμέτ και η απονομή βραβείων & επαίνων του μαθητικού λογοτεχνικού βιβλίου.

 

 Εκεί,  παρεβρέθηκαν ο Zuaddin Yousafzai (εκπαιδευτικός & αγωνιστής της εκπαίδευσης και πατέρας της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης Malala Yousafzai) και η Salma Zulfaquar (διεθνής καλλιτέχνις & ακτιβίστρια),όπου έκαναν ομιλία σχετικά με την δυσκολία της εκπαίδευσης κοριτσιών σε χώρες υποανάπτυκτες και για τα συναισθήματα& δικαιώματα των μεταναστών.

Ακόμα, παρουσιάστικε η ζωή και το έργο του Ναζίμ Χικμέτα από τις φιλολόγους Μαριάννα Δελλάλη και Διαμαντίνα Μαρούλη, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού δίνοτας βραβεία και επαίνους στους μαθητές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από τον Διονύση Φραγκόπουλο ο οποίος ερμήνευσε μελοποιημένα ποιήματα του τιμώμενου λογοτέχνη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency