Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Ένα αφιέρωμα στις πιο γνωστές ταινίες της disney που θα ξυπνήσει αναμνήσεις σε θεατές κάθε ηλικίας!
Οι Λεγάταδες και οι Μαρτσελάδες του Ληξουρίου σας προσκαλούν να χαρείτε το ηλιοτροπικό έθιμο του Αγίου Γιαννιού του Λαμπαδάρη «Ο Γληγοράκης».
Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στην παραλία του Λουρδά πάμε όλοι για το 2o Beach Color Festival!
Στις 29 Ιουλίου 2018 ο Λαυρεύντης Μαχαιρίτσας μαζί με Γιώργο Νταλάρα, Μιρέλα Πάχου και Steve Tesserέρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Κεφαλονιά!
Παγκόσμια μέρα μουσικής σήμερα, αλλά και Παγκόσμιο Κύπελο ποδοσφαίρου... Εμείς, η Χορωδία Αργοστολίου , θέλουμε να γιορτάσουμε αυτή την μέρα με τον πιό κλασικό δικό μας τρόπο ...μια τραγουδιστική περαντζάδα στο Λιθόστρωτο…
Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου και ώρα 20:30 μμ θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση για τον Αη Γιάννη - Λαμπαδιάρη.
Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής γιορτάστηκε πρώτη φορά 21 Ιουνίου πριν δεκαεννέα χρόνια στη Γαλλία.
Ξεκινάμε Δευτέρα 25 Ιουνίου με όλους τους μικρούς μας φίλους να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπες στο Camp που δημιούργησαν οι Κεφαλληνες!
Η ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ξεκινά με ενθουσιασμό για μια ακόμη χρονιά τη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών…
Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης η ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.
Σελίδα 1 από 250

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency