Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Σε μια όμορφη εκδήλωση που προσέλκυσε αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για την έκθεση ζωγραφικής της Νέλλης Κωνσταντάκη- Χιόνη στο Δημοτικό Θέατρο "Ο Κέφαλος".
Το νιώθεις πρώτα απ’ όλα στο σώμα σου, στο στομάχι σου, εκείνο το άβολο συναίσθημα όταν είσαι με κάποιον που δεν σου κάνει καλό, που δεν έχει τις καλύτερες των…
Το κοιλιακό λίπος δεν είναι πρόβλημα, απλά επειδή σας φαίνεται άσχημο. Για την ακρίβεια, το πολύ λίπος στην κοιλιακή περιοχή συνδέεται στενά με παθήσεις, όπως διαβήτη τύπου 2 και καρδιοπάθειες.
Oι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ούλστερ στη Βόρεια Ιρλανδία, ήθελαν να εξετάσουν πώς η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει την διανοητική ικανότητα των ανθρώπων.
Ήσυχη και απόμερη παραλία για λίγους. Ένας επίγειος παράδεισος που απεικονίζει το εξωτικό και πρωτόγονο σε συνδυασμό μέρος, που όλοι επιθυμούμε να βρούμε.
Όλο και περισσότερες έρευνες αποκαλύπτουν ότι ορισμένες τροφές έχουν την ικανότητα να προστατεύουν την επιδερμίδα μας από την βλάβη που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία UV.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση των 100 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Ορφανοτροφείου ΣΩΤΗΡ.  
Το Opening του Crazy George Bar πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Κυριακή 14 Ιουλίου.
Δείτε φωτογραφίες από το σαββατόβραδο στο My Way!
Σελίδα 1 από 149

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency