Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/07/2018

Videos from 30th Kefalonia Gym Festival @ Argsotoli [01.07.18]

Δείτε όλα τα μέρη του βίντεο από το 30ο Φεστιβάλ γυμναστικής «Άννα Πολλάτου»!

 Η αυλαία του φεστιβάλ έπεσε την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου. Συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Βουλγαρία, Πολωνία, Σλοβενία, Πορτογαλία και Λιθουανία) μας ξεσήκωσαν με τις όμορφες χορογραφίες τους! Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης,ο Πρόδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου ο κος Γάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής γυμναστικής Βλάσης Μάρας και η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικης Βαρβάρα Φίλιου (όπου και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό). Στην έναρξη της εκδήλωσης για το το επετειακό 30ο φεστιβάλ  παρευρέθηκαν και τιμίθηκαν τα ιδρυτικά μέλη του ΑΓΣ Επτανήσων. Στο τέλος η πολυαγαπημένη μας Βαρβάρα Φίλιου χόρεψε και μάγεψε τις ομάδες και το κοινό! Μετά τον χορό του φεστιβάλ με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις, δόθηκαν αναμηστικά στην κάθε ομάδα και ιδαίτερο αναμνηστικό στην ομάδα της Σλοβενίας για την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Την παρουσίαση έκανε η κα Ελένη Δαρδαμάνη.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

 Για να δείτε τα βίντεο κλικάρετε/ to see the videos click:

1ο Μέρος
2ο Μέρος
3ο Μέρος
4ο Μέρος

Βίντεο: Αντζελίνα Πρίφτη

 

 

 

 

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency