Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/09/2018

Ορκωμοσία αποφοίτων Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (βίντεο & φωτογραφίες)

Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του προγράμματος σπουδών Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο αμφιθέατρο “Γεράσιμος Αρσένης”.

 

 Οι κόποι χρόνων ανταμείφθηκαν και έφτασε η ώρα για την αποφοίτηση. Συμφοιτητές, γονείς, συγγενής και φίλοι συναντήθηκαν στην αίθουσα για μια τελευταία φορά, καθώς πρόκειται για την τελευταία αποφοίτηση ως τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στο Αργοστόλι. Η χαρά και η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη στα πρόσωπα όλων!

 Αξιέπαινο γεγονός αποτέλεσε η βράβευση της φοιτήτριας Δέσποινας Τσιλιπάνη, με την υποτροφία «Γεράσιμος Αρσένης». Η φοιτήτρια, συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία με μέσο όρο 9,46 για την ακαδημαϊκή χρονιά που πέρασε στο τμήμα Ψηφιακων Μέσων και Επικοινωνίας.

 

 Ακόμα, η κυρία Χρυσανθακοπούλου Αικατερίνη εκφώνησε τον όρκο των φοιτητών καθώς συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία για το τμήμα Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας, με μέσο όρο 9,53.

 

 Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

 

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε:
1ο μέρος
2ο μέρος

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency