Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/06/2019

Με Άκη Πετρετζίκη το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στο Ληξούρι

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης πιστό στη δέσμευσή του για τη στήριξη των επαγγελματιών των νησιών μας και των δράσεων του σε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές ανακοινώνει το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώθηκε στο 1ο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε πέρυσι τον Ιούλιο στο Ληξούρι, το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθιερώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου, κάνοντάς το πλέον θεσμό και αυτή τη φορά με μια μέγαλη έκπληξη!

Μεριμνώνοντας έγκαιρα, ο Σταύρος Σπαθής «έκλεισε» τον πασίγνωστο μάγειρα Άκη Πετρετζίκη για μια μοναδική παρουσία στο Ληξούρι όπου θα μαγειρέψει ζωντανά Κεφαλονίτικες και μη συνταγές , αναδεικνύοντας τον τόπο , τη παράδοση και τα προιόντα μας!

Ο Άκης Πετρετζίκης μετά την ανάδειξη του ως νικητή στο 1ο ελληνικό Masterchef συνέχισε με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μαγερική πορεία που τον καθιέρωσε στο ελληνικό κοινό. Το 2015, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Fresh One Productions, η οποία επισφραγίστηκε με την ανάρτηση ενός βίντεο με συνταγή του Άκη, στο δίκτυο του Food Tube του διεθνούς φήμης Τζέιμι Όλιβερ. Από τότε, ο Πετρετζίκης είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου.

Το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουλίου 2019 στη Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου.
Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ γευσιγνωσίας μέχρι και τη Παρασκευή 21/06/2019.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο
2671026190 και 267102253

Πηγή: www.kefalonitikanea.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency