Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Δείτε παρακάτω τα δύο συνημμένα αρχεία με τη προκήρηξη και την αίτηση.
Δείτε τι έγινε στον κόσμο σαν σήμερα...
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγιεινής Δήμου Κεφαλλονιάς σας προσκαλούν σε Ημερίδα με θέμα Πρώτες Βοήθειες.
Ο νέος πρέσβης της Αυστραλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει καταγωγή από την Κεφαλλονιά! Πρόκειται για τον ομοσπονδιακό Γερουσιαστή κ. Αθανάσιο Συνοδινό ο οποίος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντά τον Ιανουάριο του 2020.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου ζητά κλειστές προσφορές για ασφαλιστική κάλυψη για τα μέλη μας για την κυνηγητική περίοδο 2019-2020.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.
Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς και Ιθάκης μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Διονυσίου Ζερβού "Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πράξη και Ιθύνοντες" την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 και…
Σελίδα 1 από 2051

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency