Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Ο νεοσυσταθής Σύλλογος Φίλων Ναυτικού Μουσείου Ιονίου, σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, διοργάνωσαν στην πλατεία των Φάρσων, στις 14/7/2018, μια πετυχημένη παράσταση με βάση το πεζό κείμενο του Ν. Καββαδία, πλαισιωμένο με τα…
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επαρχίας Κρανιάς "Ο ΜΠΑΛΛΟΣ" στην καθιερωμένη πολιτιστική-χορευτική του εκδήλωση παρουσιάζει Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς με 200 και πλεόν χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών.
Ο Χορευτικός Όμιλος Βαλσαμάτων Κεφαλονιάς «Ο Βάλσαμος», διοργανώνει την εκδήλωση «Βαλσαμάτα από τα βάθη των αιώνων στο σήμερα».
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 19 και 20 Ιουλίου 2018.
Αύριο 20/7/2018, Παρασκευή στις 19:30 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθεί η 10η δράση με θέμα:
Το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού ετοιμάζεται και φέτος στον Αι Χέλη από το Watermill beach bar!!!
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεφαλλονιάς με Παράρτημα ΡΟΜΑ σας ενημερώνει ότι στις 27 ΙΟΥΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 ΙΟΥΝΙΟΥ…
Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στις 8.30 το βράδυ στα Δαυγάτα και στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή και τοποθέτηση, τεμαχίου  Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου Τροπαιοφόρου.
Σελίδα 1 από 1941

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency