Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/01/2011

Μια ιδιαίτερη ζωγραφική...

Ο κ. Στάθης Αγγελάτος εδώ και κάποια χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική, κάνοντας όμως κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δημιουργεί πίνακες με ειδικά φωσφορίζοντα χρώματα, τα οποία σε συνθήκες έλλειψης φωτισμού δίνουν μια εντυπωσιακή αίσθηση, προβάλλοντας τα θέματά τους, αλλά και κεντρίζοντας την προσοχή του επισκέπτη. Πολλοί από αυτούς τους πίνακες δίνουν την αίσθηση του τρισδιάστατου, μέσα από μια ακόμα πιο εξελιγμένη τεχνική. Τα έργα αυτά τα συναντήσαμε στην 2η έκθεση τοπικών προϊόντων, όπου και μιλήσαμε με το δημιουργό και οφείλουμε να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε!!!

 

Μιλήστε μας για αυτή σας την πρωτοπορία με τους πίνακες με χρώματα που φωσφορίζουν. Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό. Πως το εμπνευστήκατε;

Τους πίνακες με τα χρώματα που φωσφορίζουν τους εμπνεύστηκα τελείως ξαφνικά.Πότε το ξεκινήσατε και πια ήταν η αρχική ιδέα που σας έκανε να δημιουργήσετε έναν τέτοιο πίνακα;

Η αρχική αυτή ιδέα ξεκίνησε πριν 30 χρόνια στην Αμερική, τελείως ξαφνικά, ύστερα από κάτι που διάβασα. Έβλεπα στα μάτια μου εικόνες τόσο φωτεινές και ψάχνοντας ότι έβλεπα το ζωγράφιζα.

Τα θέματά σας από που είναι εμπνευσμένα;

Τα θέματα στους πίνακες προέρχονται από πραγματικά γεγονότα, και ιδίως τα πιο συνταρακτικά, όπως μικρόβια, υιούς της γρίπης, τρελές αγελάδες, εκτοξεύσεις πυραύλων και διάφορα άλλα ερεθίσματα.

Πόσο χρόνο θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια δημιουργία και πόσο διαφορετικό (δύσκολο) είναι ένα τέτοιο έργο;

Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για ένα τέτοιο έργο είναι από μία βδομάδα, έως και ένα μήνα για διαστάσεις 1 Χ 2 μέτρα.Που θα μπορούσε να τοποθετηθεί;

Οι πίνακες μπορούν να τοποθετηθούν σε σπίτια, σε δωμάτιο που με το ειδικό φως να σε ταξιδεύει, ή σε νυκτερινά μαγαζιά που είναι πανόραμα, χωρίς μεγάλα φώτα σε ταβάνια.

Αναλαμβάνετε τη διακόσμηση ενός επαγγελματικού χώρου που λειτουργεί κυρίως τη νύχτα;

Βεβαίως αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση των επαγγελματικών χώρων.Έχετε κάνει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα;

Έχει γίνει μόνο σε πολύ μεγάλους πίνακες.

Πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας;

Όποιος ενδιαφέρεται να έχει κάτι τέτοιο στο χώρο του, αλλά και να διακοσμήσει το κατάστημά του μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στα τηλ. 26740.51747 και 6976961928.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency