Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/02/2015

Τι ζητάω...

Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα επίκαιρο κείμενο που μας απεστάλλει... Με τα περισσότεα τουλάχιστον φαντάζομαι όλοι συμφωνείτε. Το κείμενο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς γράφτηκε από άτομο που εδώ και λίγους μήνες έχει μετακομίσει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς - οικογενειακούς λόγους...

 

- Ζητάω τη χαμένη μας ζωή και αξιοπρέπεια... Μάλλον τελικά ζητάω πολλά.
- Ζητάω τιμωρία όλων εκείνων που βρέθηκαν με δισεκατομμύρια. Να γίνει κούρεμα των καταθέσεών τους στο εξωτερικό.
- Ζητάω άρση της αηδιαστικής βουλευτικής ασυλίας, που κανείς δεν τιμωρείται για τα αίσχη του.
- Ζητάω όλοι αυτοί που κρύβονται σε βουλευτικές αίθουσες να κρυφτούν πίσω από φυλακές υψίστης ασφαλείας και να πετάξουμε το κλειδι, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα διαφυγει κανείς.
- Ζητάω την προσφυγή σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια δικαστήρια για την κατ' εξακολούθηση οικονομική εξαθλίωση και πώληση του τόπου μας, για τα γερμανικά σκάνδαλα, που έχουν ενδυναμώσει την Γερμανική κυριαρχία και τις διάσημες γερμανικές αποζημιώσεις.
- Ζητάω να μπορώ να επιστρέψω στη χώρα μου και να εργασθώ σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, σύμφωνα με ευρωπαϊκό εργατικό δίκαιο.
- Ζητάω εκκαθάριση του δημόσιου τομέα, από άτομα που δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα να εργασθούν, καθώς έχουν διορισθει με βουλευτικές αξιώσεις.
- Ζητάω, επιτέλους, ουσιαστική φορολόγηση για τους επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια φοροδιαφέυγουν (τον απλό καφετζή του νησιού-ως τον μεγαλοεργολάβο).
- Ζητάω, όλους αυτούς που ποτέ δεν έχουν πληρώσει φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές (για εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν) να εκποιήσουν περιουσίες.
- Ζητάω παιδεία, υγεία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, ισονομία, αστυνόμευση για τη χώρα μου. Για όλους αυτούςτους θεσμούς που διαχρονικά απαξιώθηκαν.
- Ζητάω το να καταβάλεις τους φόρους σου να είναι πράξη αγάπης για τον τόπο μας, και τα χρήματα να πηγαίνουν σε δημόσια έργα (δρόμους, σχολεία, παιδικές χαρες), όπως στο εξωτερικό και όχι σε αποπληρωμή δανείων.
- Ζητάω, για εμένα και τα παιδιά μου, να φύγω στο εξωτερικό από επιλογή και όχι από ανάγκη και να έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω για να εργασθώ με βάσει τις ικανότητές μου.
- Ζητάω, από όλους τους τραγο-παππάδες να στηρίξουν τον κόσμο που είναι στα όρια της φτώχιας.(όχι μέσα απο εράνους-δηλ. εμας-), αλλά από τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια από ΕΜΑΣ.
- Ζητάω, να σταματήσει ο εξευτελισμός της πατρίδας μου κ να μάθω καθαρά τι ειναι αυτό που μας φοβίζει να αμυνθούμε?? Πόσα έχετε πουλήσει ρεμάλια??
- Ζητάω, να αξιοποιήσουμε τον εθνικό μας πλούτο, χρυσό, φυσικό αέριο, ηλιακή - αιολική ενέργεια, θάλλασες, ορυκτό πλούτο.
- Ζητάω, ζητάω, ζητάω, ζητάω, ζητάω...
αλλά όλοι γύρω σιωπηλοί... Μας πούλησαν φωνάζει ένα μικρό παιδί.
(Να είναι καλά η Αγγλία, η Γερμανία και όλες αυτές οι μεγάλες δυνάμεις, που έκαναν εισροή εργατικού δυναμικού, και απογύμνωσαν τη χώρα μας από τους επιστήμονες, από το παραγωγικό δυναμικό.
Αφού οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, γιατί φίλοι μας οι Γερμανοί βγαίνουν πρώτοι στην εισαγωγή τεμπέληδων γιατρών Ελλήνων???)
Τι ζητάω τί ζητάω μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω...
Λυπάμαι αν δε συμφωνειτε και αν σας ξεβολεύω.

Γιαννάκη Βασιλική

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency