Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/06/2015

Οι Πολωνοί διαφημίζουν τα Ιόνια Νησιά

Σημαντικά δημοσιεύματα για τα Ιόνια Νησιά στην Πολωνία έγιναν και συνεχίζουν, κατόπιν συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Ελληνικό προξενείο της Βαρσοβίας.

 

Συγκεκριμένα οργανώθηκε περιοδεία στα Ιόνια Νησιά από 27 Απριλίου έως 20 Μαΐου της διάσημης δημοσιογράφου και μπλόγκερ Agnieszka Zawistowska. Αρχικά η κ. Agnieszka Zawistowska ξεκίνησε από την Κέρκυρα, συνέχισε Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Χιλιάδες φωτογραφίες από τα νησιά μας έπαιξαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, σε ιστολόγια (μπλόγκ),  σε τουριστικά πρακτορεία και στην ιστοσελίδα  tripAdvisor.  Είναι σε συνεχή εξέλιξη δημοσιεύματα για τα νησιά μας. Ήδη το προξενείο μας έστειλε συνημμένα τρία δημοσιεύματα.

Εκτενές άρθρο για τα Ιόνια νησιά δημοσιεύεται στην υψηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδα ΄΄Logo 24΄΄, η οποία ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ΜΜΕ της Πολωνίας (AGORA GROUP). Το άρθρο έγραψε η δημοσιογράφος Agnieszka Zawistowska, τη φιλοξενία της οποίας στα Ιόνια νησιά διοργάνωσε το Γραφείο μας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το άρθρο περιλαμβάνει 20 φωτογραφίες, συνοδευόμενες από θετικά κείμενα, από την Κέρκυρα (Παλαιοκαστρίτσα, Παλιά Περίθεια, ζυθοποιία Corfu Beer, Φιλαρμονική στη χώρα), τη Λευκάδα (Πόρτο Κατσίκι, Βασιλική / windsurfing, καταρράκτες Δημοσάρη, τοπικό πιάτο) Κεφαλονιά (Μύρτος, Φισκάρδο, Οινοποιείο Γεντιλίνη, όρος Αίνος), Ιθάκη (Βαθύ, Κάλαμος, πανοραμική νησιού, Ναυτικό και Λαογραφικό Μουσείο) και τη Ζάκυνθο (Ναυάγιο, Κοιλιώμενος, Άγιος Νικόλαος)

Παραθέτουμε το σχετικό σύνδεσμο:

http://www.logo24.pl/Logo24/56,125390,17981463,Wyspy_Jonskie_w_16_odslonach__czym_uwodza_od_tysiacleci.html

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Πηγή: http://e-kefalonia.net/

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency