Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/07/2018

Dream Crew Developments

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία Dream Crew Developments με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της κατασκευής κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Κύριος στόχος αποτελεί η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία Dream Crew Developments στα χρόνια λειτουργίας της έχει υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών απαιτήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού. Συνεχίζει την επιτυχημένη της δραστηριότητα με την κατασκευή, ανακατασκευή, ενίσχυση και μεσιτεία κτιρίων, τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, τις ανακαινίσεις, τις περιφράξεις και τον καθαρισμό επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Κύριος στόχος της Dream Crew Developments, καθόλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας, παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η άρτια κατασκευή ενός έργου, οπότε φροντίζουμε επιμελώς για τον συγχρονισμό της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού μας σύμφωνα με τις νέες προκλήσεις του κλάδου.

Αναλαμβάνουμε ένα έργο συνυπολογίζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο, από το στάδιο της μελέτης ως την τελική ευθεία της ολοκλήρωσής του. Καινοτομούμε στην επιλογή των υλικών, μεριμνούμε για τη διευθέτηση του περιβάλλοντα χώρου, δουλεύουμε με έμφαση στη λεπτομέρεια και επενδύουμε σε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Ως εκ τούτου η οργάνωση των εργοταξίων μας μας επιτρέπει την άμεση αντιμετώπιση και λύση οποιουδήποτε προβλήματος εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Δημιουργούμε χώρους υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών με σεβασμό στο περιβάλλον και γνώμονα την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους κατασκευής. Επιχειρούμε η απάντησή μας σε κάθε κάλεσμα να είναι η βέλτιστη ποιότητα.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από ορισμένα έργα μας http://dreamcrew-kef.com/#constr

Λεωφόρος Ριζοσπαστών 29, Ληξούρι, Κεφαλονιάς

Phone:(+30)2671094193

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency