Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/08/2018

Παραχώρηση διαμερίσματος για τις σπουδές φοιτητή με καταγωγή από Κεφαλονιά & Ιθάκη - υποτροφία

Προκήρυξη υποτροφίας Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά με την απόφαση του Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 14 Ιουνίου 2018: Προκηρύσσει μια υποτροφία δωρεάς του Κίμωνα Λειβαδά, η οποία συνίσταται στην παραχώρηση διαμερίσματος για τη διαμονή φοιτητή/φοιτήτριας που σπουδάζει στο νομό Αττικής και η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του /της βρίσκεται στην Κεφαλονιά ή την Ιθάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μαζί με το αίτημα που θα απευθύνουν να αποστείλουν τα εξής δικαιολογητικά:

Απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Αποδεικτικό απολυτηρίου, στο οποίο να φαίνεται ότι αποφοίτησε από Λύκειο της Κεφαλονιάς ή της Ιθάκης.
2. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας , γονέων ή κηδεμόνων, μαζί με το Ε9 , οικονομικού έτους 2017.
3. Επικυρωμένο αντίγραφο του δελτίου επιτυχίας του φοιτητή/τρίας , στο οποίο να φαίνεται η Σχολή εισαγωγής και ο βαθμός επιτυχίας.
4. Βεβαίωση από την αρμόδια αρχή (Δήμο), στην οποία θα αναγράφεται ότι η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του είναι την Κεφαλονιά ή την Ιθάκη.

Όρος της Υποτροφίας:


Ο χρόνος παραχώρησης του διαμερίσματος στο φοιτητή/τρία που θα επιλεγεί , θα αντιστοιχεί στα έτη σπουδών της Σχολής στην οποία φοιτά. Τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων παρακαλούμε να υποβάλλονται στη Γραμματεία του Συλλόγου μας ηλεκτρονικά μέχρι και 31/08/2018: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 144, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
18535

Αιτήσεις μετά την ως άνω ημερομηνία δε θα γίνονται δεκτές, εκτός εάν δοθεί παράταση με νεώτερη ανακοίνωση του Συλλόγου. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο αποδεικνύεται από την ημερομηνία αποστολής του στο ταχυδρομείο.

Η αξιολόγηση των δικαιολογητικών και η επιλογή θα γίνει από το Δ.Σ. της Αδελφότητας σε ειδική για αυτό το θέμα Συνεδρίαση, με βάση την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency