Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/12/2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή & παρουσίαση αγώνων Σχολή Χορού 'Art & Style' Dance School Γαλιατσάτου Όλγα

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αναγνωρισμένης από το κράτος Ιδιωτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Όλγα Γαλιατσάτου 'Art & Style' Dance School στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου "ΚΕΦΑΛΟΣ", στην μεγάλη αίθουσα Δ. Λαυράγκας, στις 20:00.
 
Στην γιορτή θα γίνει παρουσίαση των χορογραφιών των αγώνων χορού της Παγκόσμιας και ελληνικής Ομοσπονδίας χορού και εκπαιδευτικού Οργανισμού IDO, όπου συμμετείχε με διακρίσεις στις 1ες θέσεις η σχολή στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χορού τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης οι χορογραφίες από την συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδος και το 7ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου 2018.
 
Τέλος θα γίνει απονομή των πιστοποιητικών όλων των μαθητών της σχολής που έδωσαν εξετάσεις το 2018, καθώς θα παρουσιαστούν και χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από ορισμένα τμήματα της σχολής.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency