Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/12/2018

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης τίμησε την Μ. Σκλαβουνάκη και τους πρώην προέδρους του

Την Τεταρτη 5 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής για τη προσφορά των πρώην προέδρων του στη τοπική οικονομία και στη προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματιών και των οργανώσεών τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επίσημη ονοματοδοσία της μεγάλης αίθουσας του Επιμελητηρίου Μαρία Σκλαβουνάκη.

Στη μνήμη της επί χρόνια γενικής γραμματέως του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου ΚΡΑΝΗ η οποία έφυγε δίνοντας παλικαρίσια της μάχη της με τον καρκίνο.  Παρόντες ήταν  ο συζυγός της Κώστας Γρηγορόπουλος, ο αδελφός της Μάκης Σκλαβουνάκης και άλλα μέλη της οικογένειας. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Σταύρου Σπαθή για το ήθος και τη προσφορά της Μαρίας.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι  του Επιμελητηρίου με τη παρουσίαση του έργου τους και την απονομή τιμητικών πλακετών στους ίδιους ή σε συγγενείς τους για τους αποβιώσαντες και τους απόντες.

Παρόντες  σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι του Δήμου (Βαγγέλης Κεκάτος, Αγγελος Κωνσταντάκης), μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (Σπύρος Σαμούρης,  Διονύσης Αραβαντινός), ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αλέξανδρος Παντελιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο πρ. δημαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης, o πρ. βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος αλλά και ο πρωην Υπουργός Αλέκος Καλαφάτης. 

 

 Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η  Ελένη Λουκέρη, μέλος του διοικητικού συμβούλιου του Επιμελητηρίου.

Οι βραβεύσεις:


  

 Πηγή: http://www.kefaloniapress.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency