Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/03/2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνα ευχαριστεί θερμά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνα ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συντελεστές της παράστασής του, τους προφανείς αλλά και εκείνους που σιωπηρά και αθόρυβα συμμετείχαν στην προσπάθειά τους.

 Την ΚΕΔΗΚΕ για την διάθεση του θεάτρου και του τεχνικού προσωπικού της ειδικά τον Γρηγόρη και την Σπυριδούλα, που πλέον όλοι έτσι τους γνωρίζουν, τον αγαπημένο κ. Ηλία Τουμασάτο για την μοναδική επιμέλεια των παρουσιάσεων, την θαυμάσια παιδική και ανδρική χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ με την πρωτότυπη απόδοση των τραγουδιών, τον εξαιρετικό μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο, τους καταπληκτικούς μουσικούς της Γρηγόρη Βλαχούλη, Σταύρο Αντωνόπουλο (Μπουζούκι), Διονύση Σιμάτο, την λαλίστατη και ωραιότατη Ελένη Μεσολωρά, τον Γεράσιμο Δαναλάτο για την γλαφυρή και ευγλώττη περιγραφή του, τα αστέρια του χορευτικού μας, ΕΛΕΝΗ ΑΠΕΡΓΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΑ , ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ, ΒΑΓΙΑ ΜΗΝΑ, ΧΡΥΣΑ ΔΑΝΑΛΑΤΟΥ, ΠΑΡΙΣΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΡΙΣΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ , ΦΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, ΜΑΚΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ (που λόγω ατυχών συγκυριών δεν συμμετείχε στην παράσταση αν και ήταν στις πρόβες) , ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ , ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΡΑΡΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΣΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ.

Tον Δαναλάτο Γιώργο για την βοήθεια του με την διανομή των ημερολογίων, την Ελένη Απέργη και τον Μάκη Κουλουμπή του Ανδρέα, για την διάθεση και μεταφορά των σκηνικών. Την Ευαγγελία Σαμόλη για τα κείμενα που προλόγισαν τα δρώμενα εκτός της ιστορικής αναδρομής και κυρίως τον μοναδικό τους  δάσκαλο εμπνευστή και ηθικό αυτουργό της υλοποίησης της ιδέας της διοργάνωσης αυτής, τον κ. Κώστα Κούρο.

Ακόμη τα καταστήματα που συνέδραμαν με προθυμία στην εκδήλωση:

1 «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ» ΚΟΥΚΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
2 «ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3 «ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΧΑΡ» ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΗ
4 «ΠΕΤΡΑΤΟΣ»ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ
5 «ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ» ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
6 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «DIAMAND” ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ


Θερμές ευχαριστίες επίσης, στους ανθρώπους που αγκάλιασαν το εγχείρημα και στήριξαν με την παρουσία τους στο θέατρο, στον Δήμαρχο κο Αλέξανδρο Παρίση, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κο Άγγελο Κωσταντάκη, και όλους τους προέδρους και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και λοιπών φορέων. Και ασφαλώς ένα τεράστιο ευχαριστώ στην γλυκύτατη, πολύ σπουδαία μέσα στην απλότητά της αλλά και υπέροχη ηθοποιό κ.Μαριάννα Τουμασάτου και στον επίσης εξαιρετικό ηθοποιό σύζυγο της κο.Αλέξανδρο Σταυρου που ταξίδεψαν Κεφαλονιά σχεδόν εν μία νυχτί για να μας τιμήσουν στην εκδήλωσή τους.


Δεν παραλείπουν τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στον κάλεσμά τους και πάντα στέκονται δίπλα τους-, προέβαλαν την παράσταση και παρεβρέθησαν ανήμερα της εκδήλωσης. Να είμαστε όλοι καλά και καλοί μας άνθρωποι και θεατές μας (παράφραση της ατάκας του αείμνηστου Θανάση Βέγγου καλοί μου άνθρωποι και πελάτες μου) και για το κλείσιμο και ως διανύουμε οσονούπω προεκλογική περίοδο συμβουλεύουμε έχουνε όλοι οι υποψήφιοι Πνεύμα και ηθική όπως θα έλεγε και ο Βασιλης Αυλωνίτης ,να μην εκλεγούν και μετά να κάθοοοοονται κατά τον Μίμη φωτόπουλο και ασφαλώς όπως και οι Γυναίκες έτσι και οι πολιτικοί, , πρέπει να προσέχουν πολύ τις περιφέρειές τους! Κατά Λαμπρό Κωσταντάρα. Και του χρόνου!

ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΚΩΝΑΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency