Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/04/2019

Η Κεφαλονιά στην Παγκόσμια Έκθεση “Seatrade Cruise Global” στις Η.Π.Α

Θεωρώντας ως μία από τις κυρίαρχες προτεραιότητες της Τουριστικής Πολιτικής του Δήμου Κεφαλονιάς την περαιτέρω ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Νησί με έμφαση στην Κρουαζιέρα και το Yachting, συμμετέχει ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος στη Seatrade Cruise Global, που θα αναπτυχθεί στο Miami από 8 έως 11 Απριλίου 2019.

Με ορατά τα αποτελέσματα της ανάπτυξης της Κρουαζιέρας στο Νησί, με προγραμματισμένες προσεγγίσεις πέραν των 100 για τη φετινή χρονιά επιβεβαιώνεται η καθιέρωση πλέον της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιεροπλοίων.

Τα νέα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου με τη δημιουργία μίας εντελώς νέας, υψηλής αισθητικής ακτογραμμής, με έμφαση στην καλαίσθητη υποδοχή των επιβατών και την πεζοδρόμηση σημαντικού μέρους του ιστορικού κέντρου της Πρωτεύουσας, εξασφαλίζουν τις διεθνείς προδιαγραφές λειτουργικής υποδοχής των αναμενόμενων χιλιάδων επιβατών.

Η διαρκής συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς , μέσω του θεσμικού Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Κεκάτου, για εννέα συνεχή έτη στις Setrade USA & Europe, με την καθοδήγηση της CTM, τις επισημάνσεις της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας και τη συνεργασία του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού, έβαλαν τις βάσεις για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά με ό,τι αυτό θετικό σημαίνει στην οικονομική ζωή του τόπου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency