Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/04/2019

Εγκαίνια Ναυτικού Μουσείου Σάμης

Εγκαίνια Ναυτικού Μουσείου Σάμης

 Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με τίτλο "Εγκαίνια Ναυτικού Μουσείου Σάμης" που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου που βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Σάμης-Αργοστολίου, πλησίον του σπηλαίου της Δρογκαράτης.Το Ναυτικό Μουσείο Σάμης εκθέτει όλους τους τύπους από τα σκάφη της ελληνικής παραδοσιακής ναυπηγικής που είναι δημιουργίες του Σωτήρη Μαρκέτου. Τα εκθέματα είναι είκοσι δύο στον αριθμό, ξύλινα, με μήκος που σε ορισμένα ξεπερνάει και τα τρία μέτρα. Αξιοσημείωτη είναι η κατασκευαστική τους αρτιότητα, γεγονός που τα καθιστά πλεύσιμα, όπως και η έμφαση που έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωση "Εγκαίνια Ναυτικού Μουσείου Σάμης", καθώς θα θέλαμε να σταθείτε και εσείς, ως ΜΜΕ, αρωγοί σε αυτή την πολιτιστική παρέμβαση για την κοινωνία και τον τόπο μας.

 

 Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Site: https://nmsamis.gr
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: @nmsamis

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Σταθερό: 2674022657
Κινητό: 6978778530

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency