Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/10/2019

Ποιητικές βραδιές στο σπίτι του Κωστή Παλαμά

Η «Ποιητική Συντρόφια», μια ομάδα φίλων που αγαπούν την ποίηση, ήδη έκλεισε ένα χρόνο ζωής που οργανώνει ανά 15-θήμερο τις συναντήσεις της στο «Σπίτι του Παλαμά».

Με πρωτοβουλία του ποιητή καπετά – Γιώργου Σπηλιώτη, ο οποίος μετέφερε την πολυετή αντίστοιχη εμπειρία του από Την Κεφαλονιά, οργανώθηκαν ποιητικά βραδινά από συμπολίτες που γράφουν ποιήματα και αγαπούν την ποίηση γενικότερα. Στις συναντήσεις της συντροφιάς απαγγέλλονται και σχολιάζονται ποιήματα των μετεχόντων και άλλων ποιητών. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμμετέχουν και αρκετοί οι οποίοι για προσωπικούς λόγους κρατούσαν ως τώρα κλειδωμένα στα συρτάρια τους τα ποιήματά τους. Η συντροφιά, ύστερα από κάποιες μεταστεγάσεις φιλοξενείται στον καταλληλότερο χώρο, στο σπίτι του εθνικού μας ποιητή. Γι’ αυτό και η «Ποιητική Συντρόφια» ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους της «Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» και ελπίζει και σε ευρύτερη συνεργασία μαζί της.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency