Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/10/2019

Προσλήψεις προσωπικού από την ΑΜΚΕ Μετάβαση

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΕΤΑΒΑΣΗ», Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, φορέας λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς - Ζακύνθου - Ιθάκης, η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας, προκηρύσσει δύο (2) θέσεις προσωπικού μελών της πολυκλαδικής θεραπευτικής ομάδας της Κινητής Μονάδας και συγκεκριμένα:

 

Απαραίτητα Δικαιολογητικά 1
 Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψηφίου) – επισυνάπτεται στην παρούσα και στον ιστότοπο: www.metavasi.gr.
 Φωτοτυπία Πτυχίων
 Φωτοτυπία Άδειας Ασκήσεως επαγγέλματος
 Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ασφαλιστικό φορέα (εφόσον υπάρχουν)
 Βιογραφικό Σημείωμα
 Συστατικές Επιστολές (εφόσον υπάρχουν)
 Φωτοτυπία διπλώματος οδήγησης (προαιρετικά)
 Αποδεικτικά Γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (εφόσον υπάρχουν)

Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές και φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής ένταξης, καθώς επίσης και η συμμετοχή των υποψηφίων σε πρόγραμμα κατάρτισης επαγγελματιών ψυχικής υγείας για τη στελέχωση κοινοτικών δομών ψυχικής υγείας που λειτουργούν στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος «ΨΥΧΑΡΓΩΣ».

1 Η ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ βεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή τήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που πρόκειται να αποστείλουν οι υποψήφιοι/υποψήφιες για τις ανωτέρω θέσεις και θα τα επεξεργασθεί αποκλειστικά για το σκοπό της παρούσας Πρόσκλησης,, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) 2016/679 και του Ν 4624/2019.
ΕΔΡΑ : Βούρβαχη 6Α 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά ΤΗΛ. 26710-24437 EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : Βαρβιάνη 2 29100 Ζάκυνθος ΤΗΛ. 2695022855 EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Μια (1) θέση Ψυχίατρου πλήρους απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, μερικής απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, με σύμβαση έργου εξωτερικού συνεργάτη, για κάλυψη των αναγκών στα νησιά Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΚΩΔ. 01

- Μια (1) θέση Παιδοψυχίατρου πλήρους απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, μερικής απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, με σύμβαση έργου εξωτερικού συνεργάτη, για κάλυψη των αναγκών στο νησί της Κεφαλονιάς

ΚΩΔ. 02

Για την επιλογή των υποψηφίων ακολουθείται το εγκεκριμένο σύστημα προσλήψεων του φορέα.

Την όλη διαδικασία επιμελείται τριμελής επιτροπή του φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη. Η αρχική διάρκεια της σύμβασης απασχόλησης / έργου θα έιναι για ένα έτος, με δυνατότητα επέκτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά στα γραφεία της εταιρείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Διεύθυνση: Βούρβαχη 6Α, ΤΚ 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά, τηλ. 26710 24437 αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν με εταιρεία ταχυμεταφοράς ( courier ) στην ανωτέρω διεύθυνση, σημειώνοντας στο φάκελο « Για την πρόσληψη προσωπικού της Κινητής Μονάδας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης, Πρόσκληση 02/2019».

Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται δίδονται από την ιστοσελίδα www.metavasi.gr και τηλεφωνικά από την γραμματεία της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» στο τηλέφωνο 26710 24437 από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 15:00.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

Τιμολέων Γονής
Πρόεδρος ΔΣ ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency