Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/02/2020

Ολοκληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και συνεχίζουμε….

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 & 16 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε το πρώτο και το δεύτερο μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Οι τολμηροί πιτσιρικάδες το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, με την βοήθεια του καλού καιρού πλημύρισαν το Λιθόστρωτο λύνοντας τους γρίφους και την Κυριακή γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», με τον Διαγωνισμό Θεατρικού Ταλέντου.
Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Θέατρο, που θα διεξαχθεί η 3 η Φάση του Παιχνιδιού με διαγωνισμό Απαγγελίας, Παντομίμας και Χορογραφίας. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30, συνεχίζουμε με… Τα Παιχνίδια στην Πλατεία.
Και το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού 2020, τελειώνει με την παράδοση του φακέλου με τις απαντήσεις και ότι άλλο ζητηθεί, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 6.30μμ στην Πλατεία Βαλλιάνου και τη συμμετοχή των ομάδων στη βραδινή παρέλαση.

Σας Περιμένουμε και Καλή Διασκέδαση!!!
Ο Πρόεδρος της
Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Σπύρος Πεφάνης

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency