Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/02/2020

Ενημερωτική Συνάντηση για τα Ένστολα Επαγγέλματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου η Ενημερωτική Συνάντηση για τα Ένστολα Επαγγέλματα που διοργάνωσε ο Τομέας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Κεφαλληνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες τελειόφοιτοι μαθητές/τριες των Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού καθώς και απόφοιτοι παλαιότερων ετών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για: ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ- ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ /ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

Το συντονισμό της ημερίδας είχε ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥ Κεφαλληνίας Δημήτρης Ζαβιτσιάνος, ο οποίος και έδωσε στους υποψηφίους τις βασικές οδηγίες για τη διαδικασία που απαιτείται για την εισαγωγή τους στις ανωτέρω σχολές και επέστησε την προσοχή τους στην έκδοση των σχετικών Προκηρύξεων. Οι παρουσιάσεις ήταν στοχευμένες και περιεκτικές και με τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στους ομιλητές δόθηκε η ευκαιρία να έχουν οι υποψήφιοι μία περισσότερο βιωματική ενημέρωση, που θα τους βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία λήψης της απόφασης για την επιλογή ή όχι των παρουσιαζόμενων σχολών.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που ανέλαβαν την παρουσίαση των ανωτέρω σχολών και συγκεκριμένα:
- Από την 117 Π.Μ. της Πολεμικής Αεροπορίας (Ανδραβίδα) τον Υποσμηναγό κ. Μόκκα Ξενοφώντα
- Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας τον Αστυνόμο Β΄ και Διοικητή Τροχαίας Αργοστολίου κ. Θανάση Ευστάθιο
- Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας τον Ανθυποπλοίαρχο κ. Λούτσοβο Νικόλαο
- Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλληνίας τους Πυροσβέστες κ. Κατσικαρέλη Μιχάλη, Γκερπινή Χαράλαμπο και Κουνάδη Στέφανο
- Από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων – Βεργώτειο την Καθηγήτρια Εφαρμογών κ. Μενεγάτου Ρουμπίνα και τους σπουδαστές της σχολής που συμμετείχαν.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και το προσωπικό για τη βοήθεια που μας προσέφερε.

Αργοστόλι, 20 Φεβρουαρίου 2020

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency