Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/02/2020

Κλειώ Φοινικιάδου: Αυτή είναι η Δούκισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού 2020!!!

Σε κάθε καρναβάλι η Βασίλισσα του Καρναβαλιού είναι αυτή που προκαλεί συζητήσεις και κλέβει τις εντυπώσεις!!! Όμως φέτος, το Αργοστολιώτικο καρναβάλι απέκτησε μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία, καθώς εκτός από την Βασίλισσα, πραγματικά τις εντυπώσεις έχει κλέψει και μια άλλη εστεμμένη... Πρόκειται για την εντυπωσιακή «Δούκισσα», μια κοπέλα που τραβάει τα βλέμματα και που συμμετέχει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις.

Μας το ζητήσατε και εμείς φυσικά βρήκαμε την ευκαιρία και μιλήσαμε μαζί της σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 doukissa 2

Από που κατάγεσαι; Που μεγάλωσες;

Από την πλευρά του πατέρα μου κατάγομαι από τις Σέρρες. Η μητέρα μου όμως έχει ρίζες Μικρασιατικές. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λαύριο.

Και με την Κεφαλονιά πως έμπλεξες;

...και έμπλεξα ωραία μάλιστα! Στο υπέροχο αυτό νησί με έφερε η τύχη να σπουδάζω. Μαγεύτηκα από το νησί, τις όμορφες παραλίες, το σπήλαιο της Μελισσάνης, τον τουρισμό, από την γραφικότητα του νησιού και σίγουρα είναι ένα μέρος που θέλω να ζήσω περισσότερο χρόνο.

doukissa 3

Πως αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή για την ανάδειξη της Βασίλισσας του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού;

Προσπαθώ να είμαι ένας άνθρωπος δραστήριος και πολυπράγμων. Μου αρέσει το διάβασμα, γι' αυτό σπουδάζω. Παράλληλα όμως, έχω καλλιτεχνική φύση και γενικά μου αρέσουν οι στολές, η ηθοποιία, να υποδύομαι ρόλους και ειδικά ρόλους εποχής, της Βασίλισσας, της Δούκισσας κλπ.

Ποια η γνώμη σου που για πρώτη φορά η επιτροπή, καθώς βρέθηκε σε δύσκολη θέση να διαλέξει μεταξύ των 2 κοριτσιών, αποφάσισε αντί για τον τίτλο της Βασίλισσας, να δώσει και δεύτερο τίτλο, αυτό της Δούκισσας;

Δεν ήταν αποκλειστικός μου στόχος ο τίτλος. Εμένα με ενδιέφερε η συμμετοχή στο καρναβάλι, να διασκεδάσω και να περάσω ωραία. Σίγουρα με τιμά ο τίτλος της Δούκισσας, γιατί είναι ένας τίτλος πολύ αρχοντικός. Ευχαριστώ την επιτροπή για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να φανώ αντάξιά του.

doukissa 4

Που θα σε δούμε τις επόμενες μέρες;

  • Την Κυριακή 23/2 συμμετέχουμε στην καρναβαλική παρέλαση στον Πόρο
  • Την Τετάρτη 26/2 στο παιδικό πάρτυ του δήμου στο BASS CLUB
  • Την Παρασκευή 28/2 στην νυχτερινή παρέλαση στο Αργοστόλι
  • Την Κυριακή 1/3 στην κεντρική καρναβαλική παρέλαση στο Αργοστόλι

Τι σημαίνει για εσένα το καρναβάλι;

Για εμένα το καρναβάλι, όπως και για όλους τους ανθρώπους, είναι μια κατάσταση ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Είναι ευκαιρία για γνωριμίες, για ξεφάντωμα, ξεχνάς τις έγνοιες σου, τα προβλήματά σου και τις ώρες του καρναβαλιού γίνεσαι παιδί. Υποδύεσαι το ρόλο σου...

doukissa 5

Ιδιαίτερα χόμπι και ασχολίες;

Μου αρέσει ο αθλητισμός, το θέατρο, ο κινηματογράφος και γενικά όλες οι ασχολίες που σχετίζονται με κοινωνικές συναναστροφές. Επίσης, μου αρέσει η λογοτεχνία και γενικά η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.

Τι θα ήθελες να μας πεις ως «Δούκισσα»;

Τι άλλο; Θα γίνω γραφική και θα απαντήσω σαν μια STAR HELLAS (χάχα!!!). Αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

doukissa 6

doukissa 8

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency