Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/02/2020

Κίνηση αλληλεγγύης προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο «Ο Άγιος Γεράσιμος»

Με την ευχή του Μητροπολίτου μας και προέδρου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Κεφαλληνίας «Ο Άγιος Γεράσιμος», κ.κ. Δημητρίου πραγματοποιήθηκαν διανομές τροφίμων προς άπορούς συνανθρώπους μας, στις 23/12/19 και στις 24/01/20 .

Καλύφθηκαν βασικές ανάγκες 185 οικογενειών σε κρέας, γάλα, αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, μακαρόνια, ενώ διατέθηκαν και τρόφιμα (είδη παντοπωλείου), που προσέφεραν ανώνυμοι αρωγοί του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου «Ο Άγιος Γεράσιμος», οι οποίοι με συναίσθημα αλληλεγγύης ενισχύουν όσο μπορούν τα καλάθια στα Super Market. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013, Α.Ο. Εικοσιμίας – GPS Valencia Κεφαλονιάς, Α.Ε. Κράννης, Α.Ο. Διλινάτα, Α.Ο. Παλληξουριακός για την προσφορά τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, τα οποία ήδη διατέθηκαν. Γνωστό κατάστημα ειδών δώρων και σχολικών ειδών στο Αργοστόλι, πρόσφερε σχολικά είδη, βιβλία, σχολικές τσάντες, πάζλ κ.α., για τα παιδιά. Επίσης γνωστό ιχθυοπωλείο στο Αργοστόλι διέθεσε ποσότητα 60 κιλών ψαριού, υπέρ των αναγκών άπορων οικογενειών. Η συμβολή και η συμπαράσταση επώνυμων και ανώνυμων είναι ιδιαίτερης σημασίας.

Ευχόμαστε κατά το νέο έτος να περιοριστούν τα προβλήματα των εμπερίστατων αδελφών μας, ώστε να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια και το χαμόγελό τους, με τις πρεσβείες του Αγίου Γερασίμου.

Εκ του Δ.Σ.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency