Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/02/2020

Παρουσίαση βιβλίου Ε.Ντούκα «Στους θρόνους της αποκάλυψης .7 Οκτωβρίου 1571. Ναυμαχία της Ναυπάκτου» - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "JUAN DE FUCA"

Ως συνδιοργανωτές έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος της Ευρυδίκης Λειβαδά Ντούκα "Στους θρόνους της Αποκάλυψης.7 Οκτωβρίου 1571.Ναυμαχία της Ναυπάκτου" το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
 
 
 
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα προβληθεί  η ταινία- ντοκιμαντέρ του τιμημένου με τον τίτλο του "Πρεσβευτή του Ελληνισμού" ,συγγραφέα , εληνιστή PEDRO OLALLA (Πέδρο Ολάγια)  "Juan de Fuca - Σε αναζήτηση του Βορείου Περάσματος".  Θα παρευρίσκεται και θα μιλήσει για την ταινία αυτή ο ίδιος ο συγγραφέας και παραγωγός της.
 
Η Εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών / Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού
 
Στη συνημμένη πρόσκληση αναφέρονται αναλυτικά οι συνδιοργανωτές και οι ομιλητές.
 
Λόγω του εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος που διαπραγματεύεται το παρουσιαζόμενο βιβλίο παρακαλούμε να προβάλετε την εκδήλωση μέσα από τις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες και αναμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε στην παρουσίαση και να καλύψετε το γεγονός.
 
Σημειώνεται ότι εκτός των εκπροσώπων της τοπικής Εκκλησίας, της δημοτικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης ,της πολιτείας  και των επιστημονικών φορέων, θα παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ/ΓΓΑΕ και της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα.
 
Επισυνάπτουμε επίσης την αφίσα της εκδήλωσης καθώς και της ταινίας- ντοκιμαντέρ.
 
 Μπορείτε να πάρετε μία πρόγευση για το βιβλίο από το παρακάτω σύντομο βίντεο- αφιέρωμα του κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για την παρουσίαση του βιβλίου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019- Εκφωνεί ο Ηλίας Τουμασάτος.

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency